Uw pc sneller en veiliger?

Upgraden loont!

Onze diensten en prijzen

Getoonde prijzen zijn inclusief BTW. 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud.


Onderhoud en onderzoek

  

  

 


Diagnose Onderzoek:
Diagnose van hard- en software. Uitslagrapport van de diagnose met behandelplan en bijhorende prijsopgave.


€ 25,-  Computer APK: Diagnose van hard- en software. Rapportage van de werking van het systeem inclusief advies, oplossen van kleine softwareproblemen, intern en extern reinigen en stofvrij maken van het apparaat.


€ 25,- Computer Onderhoud Basis:
Diagnose van hard- en software. Controleren draaiende processen, verwijderen onnodige software, controleren geheugen en harde schijf, controleren en verwijderen  virussen, spyware en adware, updaten aanwezige antivirussoftware, uitvoeren en testen besturingssysteem updates, intern en extern reinigen en stofvrij maken van het apparaat.


€ 59,-Computer Onderhoud Uitgebreid:
Computer Onderhoud Basis, plus updaten alle drivers, opschonen register, opruimen harde schijf, maken back-up van het gebruikersprofiel en uitvoeren extra beveiligingscheck.


€ 79,-   
Internet en beveiliging

Veilig Online Basis:
Controleren  en verwijderen virussen, spyware en adware, updaten aanwezige  antivirussoftware,  controleren beveiligingsinstellingen netwerk- en internetverbinding, beveiligingsadvies op maat.


€ 49,-Veilig Online Uitgebreid:
Veilig Online Basis inclusief een NIEUW antivirussoftware pakket met officiële licentie en veilige internetbankieren omgeving in een apart beveiligde browser


€ 89,-
Hardware Installaties

Harde Schijf installatie: Inbouwen en plaatsen van de harde schijf, controleren van het systeem en werking van de geïnstalleerde harde schijf testen.


€ 25,-SSD (Solid State) installatie: Inbouwen en plaatsen van de SSD, controleren van het systeem en werking van de geïnstalleerde SSD testen.


€ 25,-Geheugeninstallatie: Controleren van het aanwezige geheugen, inbouwen van het geheugen en werking van het geïnstalleerde geheugen testen.


€ 20,-Onderdeel installatie: Plaatsen van het onderdeel, controleren van het systeem en werking van het geïnstalleerde onderdeel testen.


€ 25,-Nieuwe onderdelen: In combinatie met onze diensten kunnen wij nieuwe hardware en computeronderdelen leveren. Neem contact op voor een totaalpakket.

Nieuw systeem samenstellen: Samenstellen en assembleren van een compleet nieuwe desktop of game PC op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Software Installaties

Besturingssysteem installatie:  Verwijderen van het oude besturingssysteem, opnieuw installeren van een besturingssysteem,  installeren van nieuwe drivers, inclusief updaten van het nieuwe besturingssysteem. (schone installatie)


€ 79,-Image maken en terugzetten: Maken exacte kopie van de data op de te vervangen harde schijf en daarna terugzetten op de nieuwe harde schijf (of SSD).


€ 49,-Software installatie: Inventariseren of de computer voldoet aan de minimale systeemeisen, installeren van de software, updaten van de software. (Uitsluitend legale software)


€ 25,-Systeem herstel: Opnieuw installeren van het aanwezige besturingssysteem, inclusief het updaten van de drivers en de updates  van het besturingssysteem. 


€ 69,-Installatie Compleet: Installeren en op maat inrichten van een nieuwe notebook of desktopcomputer. Installeren besturingssysteem,  testen hardware, updaten drivers, configureren Windows en gebruikersprofielen, aanmaken herstelschijf  / USB, configureren en overzetten e-mail gegevens.


€ 99,-Datamigratie:  Bepalen welke data en instellingen moeten worden overgezet, overzetten van de data (maximaal 50 GB, meer data tegen meerprijs).


€ 49,-Datadestructie:  Verwijderen van data op een professionele wijze zodat deze niet langer terug is te halen.


€ 25,-Virus verwijderen:  Controleren op en opsporen van virussen, spy-, mallware en adware en daarna verwijderen. Updaten aanwezige antivirussoftware en/of (her)installeren van het aangeleverde pakket.


€ 49,-
Dataherstel

Datamigratie: Bepalen welke data en instellingen moeten worden overgezet, overzetten van de data (maximaal 50 GB, meer data tegen meerprijs).


€ 49,-Diagnose Dataherstel: Onderzoeken en in kaart brengen van de mogelijkheden voor het herstellen van uw data en gegevens.


€ 89,-Logical Recovery:  Veiligstellen van data van de harde schijf, wanneer deze nog wel functioneert maar u per ongeluk uw data hebt gewist of er geen toegang meer tot heeft.


€ 249,-Flash Recovery: Veiligstellen van data van een USB-stick, SSD of geheugenkaart, terwijl u er geen toegang   meer tot heeft.


€ 249,-Hardware Recovery: Veiligstellen van uw data van een harde schijf die fysiek defect is, bijvoorbeeld door val-, water- of brandschade.


€1699,-Hardware Recovery RAID: Veiligstellen van uw data van een harde schijf die in RAID is geconfigureerd en die fysiek defect is, bijvoorbeeld door val-, water- of brandschade.


€2299,-
Netwerk installaties

Netwerk installatie: Plaatsen van de router, opzetten (draadloos) netwerk inclusief configuratie van de internetaansluiting. Instellen van de beveiliging en aansluiten van 1 cliënt (bijvoorbeeld: computer, laptop, printer, tablet). Meerdere cliënten in overleg mogelijk.


€ 79,-Printer installatie: Plaatsen en aansluiten van de printer op locatie. Installeren en configureren op de apparaten en/of (draadloos) netwerk. Korte demonstratie en testafdruk van de printer.


€ 49,-Network Attached Storage (NAS) installatie: Installeren en aansluiten van een netwerkopslag, aanmaken van beheerdersaccount, 5 gebruikers (maximaal 10 mappen) en instellen back-up functionaliteit  / dagelijkse back-up.


€ 129,-
Digitaliseren media

Digitaliseren video- en filmmateriaal
Wij verzorgen verschillende diensten om uw herinneringen digitaal op beeld te zetten. Tapeformaten: V2000, Betamax, VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8, Video 8, Digitaal 8, Mini DV, 8mm film, Super 8, Dubbel 8, Single 8, Normal 8, met of zonder geluid. Vraag naar de mogelijkheden en een offerte.